Buurtinformatie

Goethals Promotor en PSR slaan de handen in elkaar voor de heraanleg van het Albertplein te Knokke. Samen willen we er terug de 'place to be' van maken. 

Als buurtbewoner zal deze vernieuwing een meerwaarde zijn, maar uiteraard komt er veel bij kijken. We willen u dan ook zo veel mogelijk op de hoogte houden van de stand van zaken van de werken. We hebben alle nodige en mogelijke maatregelen genomen om de de hinder voor buurtbewoners zoveel mogelijk te beperken. 

Meer details over de maatregelen betreffende veiligheid, toegankelijkheid, parkeren en verkeerscirculatie van het werfverkeer kan u in de brief voor buurbewoners terugvinden. 

Via deze pagina kan u de updates m.b.t. de werken en de contactgegevens van onze aanspreekpunten voor al uw vragen terugvinden. 


Update 05/10/2020

De timing van de werken kan u hier terugvinden. 

De voorbereidende werken zijn reeds uitgevoerd. Vanaf volgende week zulen de officiële werken van start gaan. Hierbij zullen de garages tijdelijk niet toegankelijk zijn.  

Langsheen de gevels zal er een vrije zone zijn voor voetgangers. 


Contact 

Mochten er tijdens de uitvoering van deze werkzaamheden specifieke vragen zijn, kunt u hiervoor steeds terecht via het centrale e-mailadres: info@matuvu-knokke.be, via ons contactformulier of bij volgende contactpersonen: 

 

© 2020 info@matuvu-knokke.beprivacy policycookie policysitemap